veneomistuksen uusi aika

Charter-purjehduspaketit

Turun saaristossa

seatime Tutustumispurjehdus (purjehdusta n. 2 tuntia)

Tule tutustumaan Seatimen purjeveneisiin ja purjehdukseen. Seatimen upeat Hanse-purjeveneet ovat moderneja ja nopeita matkaveneitä. Pääsette tutustumaan miten helppoa ja mukavaa on purjehtia nykyaikaisella purjeveneellä. Viettäkää mukava ja rentouttava iltapäivä tai ilta perheen ja/tai ystävien kanssa kanssa merellä. Teemme kesäisen purjehdusretken kohti Airistoa. Pääsette nauttimaan purjehduksen leppoisuudesta ja kiireettömyydestä.

Hinta: Alk. €400 per vene (max. 10 hlö) (Sis. ALV) Optio: Purjehtijan päivällinen veneessä alk. €20 per henki (sis. ALV)
- Hinta voimassa rajoitettuina ajankohtina -
Kysy lisää


Iltapäiväpurjehdus Airistolle (purjehdusta n. 2 tuntia)

Nauttikaa kesästä Airiston aalloilla. Viettäkää mukava ja rentouttava iltapäivä tai ilta perheen, ystävien, työtovereittesi tai asiakkaiden kanssa merellä. Veneestä näkee ja kokee parhaiten Turun Saariston kauneuden. Teemme kesäisen purjehdusretken Turun saaristossa, joka on Suomen purjehduksen mekka. Pääsette nauttimaan purjehduksen leppoisuudesta ja kiireettömyydestä. Loistava tapa unohtaa kaikki muut kiireet ja irtautua hetkeksi. Purjehdukseen voi helposti yhdistää joko lounaan tai illallisen veneellä yhteistyökumppaneidemme kautta.


Hinta: Alk. €600 per vene (max. 10 hlö) (10% ALV lisätään)
Optio: Purjehtijan päivällinen veneessä alk. €20 per henki (sis. ALV)
Kysy lisää


Puolipäiväpurjehdus Airistolla (purjehdusta n. 4 tuntia)

Nauttikaa kesästä Airiston aalloilla. Viettäkää mukava ja rentouttava iltapäivä tai ilta perheen, ystävien, työtovereittesi tai asiakkaiden kanssa merellä. Veneestä näkee ja kokee parhaiten Turun Saariston kauneuden. Teemme kesäisen purjehdusretken kohti Airistoa, joka on Suomen purjehduksen mekka. Pääsette nauttimaan purjehduksen leppoisuudesta ja kiireettömyydestä. Loistava tapa unohtaa kaikki muut kiireet ja irtautua hetkeksi. Purjehdukseen voi helposti yhdistää joko lounaan tai illallisen veneellä tai maissa, toteutus yhteistyökumppanedemme kautta.

 

Hinta: Alk. €900 per vene (max. 10 hlö) (10% ALV lisätään) Optio 1: Purjehtijan päivällinen veneessä alk. €20 per henki (sis. ALV)
Optio 2: Tilaussauna Vepsän saaressa
Kysy lisää

Voimme myös räätälöidä purjehduksen toiveidesi mukaan!


Iltapurjehdus illalliselle Herrankukkaroon (purjehdus n. 1.5 tuntia)

Lyhyen purjehduksen päässä sijaitsee Herrankukkaron omaleimainen kokous- ja virkistyspaikka. Purjehdimme leppoisasti Airismaalle, jossa rantaudumme Herrankukkaroon. Purjehdus kestää n. 1,5-2 tuntia. Herrankukkaro tarjoaa erinmomaiset puitteet ulkoiluun ja aktiviteetteihin, joita voitte yhdistää lisämaksusta pakettiinne. Esimerkiksi Torpparin Pihapelit, Kyläsavusauna tai Maasavusauna yms. Halutessanne voitte myös yöpyä Herrankukkaron perinnerakennuksissa. Kuljetus Herrankukkarosta kotiin voidaan parhaiten järjestää pikkubussilla. 

Hinta: Alk. €650 per vene (max. 10 hlö)  illallinen €54 per henki (ALV lisätään hintaan)
Optio 1: Esim. Torpparin Pihapelit hintaan €15 / henkilö + €200/opas (ALV lisätään hintaan)
Optio 2: Kyläsavusauna €480 / ryhmä tai Maasavusauna €780/ryhmä (ALV lisätään hintaan). Sis. lämminvesialtaiden ja yhden ison merivesialtaan käytön.
Kysy lisää


Päiväpurjehdus Nauvon kirkonkylä ( purjehdusta n. 6 tuntia)

Matka vie läpi Airiston upealla Saaristomerellä. Starttaamme n. klo 10 aamupäivällä kotisatamasta. Suuntaamme ensin Airiston avovesille. Purjehdimme kohti etelää ja Airistolta taitamme kohti länttä kiertäen Airismaan ja Aaslaluodon. Aaslaluodon jälkeen käännämme suunnan laivaväylän sivusta kohtia Nauvoa ja Seilin saarta. Matkalla on hyvä tilaisuus ihastella saaristoa. Matka jatkuu puikkelehtien saarten lomista kohti Nauvon kirkonkylää, jossa rantaudumme vierassatamaan. Nauvon saaristohotelli ja ravintola sekä rannan pikkuputiikit tarjoavat aiutlaatuisen ilmapiirin sekä herkulliset saariston antimet. Voimme suunnitella ohjelman toiveidenne mukaan sisältäen mm. illallisen, viininmaistelun, saunan ja yöpymisen. Kuljetus kotiin voidaan parhaiten järjestää pikkubussilla tai toki myös iltapurjehduksena


Hinta: Alk. €1200 + kuljetus takaisin pikkubussilla
(ALV lisätään hintaan)
Optio: Illallinen
Kysy tarjousta!