veneomistuksen uusi aika

Miksi seatime veneosake?

  • Alhainen sijoitus. Sijoitus omaan moottoriveneeseen tai purjeveneeseen alkaa nykypäivänä olla satojen tuhansien luokkaa matkaveneissä. Moottoriveneen, ja etenkin purjeveneen, vuotuiset kulut ovat useita tuhansia euroja. Kaikilla ei yksinkertaisesti ole mahdollisuuksia sellaiseen investointiin. Ja toisaalta vaikka olisikin, ihmisillä on monia muitakin harrastuksia ja menoja, jotka vaativat investointeja sekä aikaa esimerkiksi golfia, hiihtoa, kesämökkeilyä, matkailua, perhejuhlia jne.
slide-88.jpg
  •   Käytä kun tarvitset.   Monet veneilijät käyttävät kalliita veneitään vain muutaman viikon vuodessa. Investointi on sekä rahallisesti että ajallisesti lähes kohtuuton vain muutaman viikon käytöstä. Pääoma seisoo kiinni käyttämättömässä veneessä ja kulut juoksevat jatkuvasti. Vuotuiset kulut ovat matkaveneissä helposti tuhansia euroja säilytysmaksuineen. Veneen kunnossapitoon ja hallinnointiin saattaa helposti myös kulua viikkoja.

  •   Älä hukkaa sijoitustasi.  Veneen arvo laskee vuosittain ja sen myyminen on etenkin Suomen ohuilla markkinoilla usein vaikeaa ja aikaa vievää. Veneen vaihtaminen on samoin hankalaa eikä usein taloudellisesti järkevää.